Peqqissaanermik Ilinniarfik er Brancheskole for de grundlæggende sundhedsuddannelser, og huser samtidig Institut for Sygepleje og Sundhedsforskning.
Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling for de ansatte. Skolen er en velfungerende arbejdsplads med ca. 25 ansatte ved brancheskolen, men 35 i alt. Vi arbejder efter Ernæringsrådets anbefalinger og har vores eget koncept.

Har du lyst til:

  • I samarbejde med vores kantineleder at forestå den daglige forplejning af elever, studerende, kursister, undervisere og øvrige medarbejdere ud fra den fastsatte kostpolitik.
  • At bidrage til et godt kursus-, studie- og arbejdsmiljø

Så tilbyder vi et nyere køkken og kantine og afveksling i hverdagen.

Kvalifikationer:

Uddannet inden for levnedsmiddelområdet med lyst og engagement til at indgå i fælles opgaveløsninger. Stabilitet, fleksibilitet og ansvarsbevidsthed. Økonomisk og ressourcebevidst.
Tosproget en fordel ( grønlandsk og dansk )

Ugentligt arbejdstid: 40 timer

Bolig:

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes retten til en anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

  

Yderligere oplysninger:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte forstander Lisa Ezekiassen tlf: 349953, e-mail: lie@nanoq.gl eller kantineleder Marie Johansen Berthelsen tlf: 349972, e-mail: majb@nanoq.gl

Ønsker du yderligere information om Grønland og Selvstyret, kan du læse mere på www.nanoq.gl, under Job.

  

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er den 7. maj

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20